Geeke van Dijck
0616301974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

geeke van dijck

Logo Geeke van Dijck

Ik ben Geeke van Dijck, geboren in ’s-Hertogenbosch. In 2014 studeerde ik af in de richting fotografie aan het SintLucas in Eindhoven en vertrok ik naar Brussel om verder te studeren aan het Narafi, waar ik in 2017 afstudeerde. Ik kwam terug naar ’s-Hertogenbosch met inspiratie, creatieve ideeën en mooie toekomstplannen.
In 2018 ging ik op reis. Toen ik terugkwam, wist ik het zeker: ik wil mijn eigen bedrijf, Geeke van Dijck fotografie, opzetten. Mijn liefde voor fotografie is mijn drijfveer. Ik ging direct aan de slag en deed ervaring op het gebied van portretfotografie, bedrijfsreportages, interieurfotografie en productfotografie op.
We vaak bezig met hoe we overkomen als ondernemer, bedrijf of gewoon als mens. Daardoor vergeten we wel eens dat we op ons best overkomen, als we gewoon onszelf zijn. Dat is de filosofie waarmee ik fotografeer. Ik wil jou op de foto zetten zoals jij echt bent, om te laten zien hoe mooi jij bent.
Naast fotografie word ik blij van fietsen en wandelen in mooi weer, en van het bereiden van Sri Lankaanse curry’s en Italiaanse pasta’s. Ik ben een echt familiemens. Niets zo leuk als een concert bezoeken met familie of vrienden.
Inspiratie voor mijn projecten vind ik in musea, in gesprekken en in de natuur. Ik ontdek graag nieuwe plekken, en die hoeven zeker niet ver weg te zijn. Nederland en België zijn geweldig, als je het mij vraagt. 

www.geekevandijck.nl

Vragen? Bel 06 16 30 19 74

Deelnemers Netwerk A2