Peter Oomen
Boschstraat 90
5301 AG Zaltbommel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

peter oomen

logopeteroomen

oomenbedrijven

Je huis verkopen, op zoek naar een nieuw bedrijfspand, een taxatie regelen voor je financiering. Dat is voor de meeste geen dagelijkse kost. Oomen makelaardij & taxaties heeft hier jarenlange ervaring in en wij helpen je graag bij het bereiken van jouw woondoel.

Woningmakelaardij
Mijn naam is Peter Oomen en ik ben in 2018 gestart met onze tweede vestiging in Zaltbommel. Het bedrijf is in 1997 gestart door mijn vader in Brakel en heeft afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels is de vestiging in Brakel overgenomen door mijn broer, we zijn een echt familiebedrijf. Met twee vestigingen zijn we in de gehele Bommelerwaard goed vertegenwoordigd en altijd dichtbij. We zijn een jong, innovatief en resultaatgericht team en staan voor een hoge kwaliteit. Ons streven is het beste resultaat te halen voor onze klant.


Bedrijfsmakelaardij
Naast de woningmarkt bedienen we ook de zakelijke markt met het aan- en verkopen van bedrijfsmatig vastgoed. Voor het financieren van bedrijfsmatig vastgoed is er vaak een TMI rapport nodig, ook dit verzorgen wij. Dit alles voeren we uit onder ons label Bedrijfsmakelaardij.

Kortom: voor alle events rondom verkopen, aankopen en taxeren, voor zowel woningen als bedrijfspanden, ben je bij ons aan het juiste adres!

Sinds de opening van ons tweede kantoor, werd ik al snel uitgenodigd door een enthousiast lid om mee te gaan naar het A2 netwerk. Het is interessant en inspirerend om met andere lokale ondernemers te spreken. We brengen elkaar naar een hoger niveau, versterken elkaar en helpen elkaar daar waar mogelijk.

www.oomenmakelaardij.nl

www.oomenbedrijfsmakelaardij.nl

Deelnemers Netwerk A2